Preventiescherm rolbanner mobiel transparant Bekijk groter

Preventiescherm rolbanner mobiel transparant

Nieuw product

De rolbanner (roll-up banner) transparant mobiele preventiescherm heeft een doorzichtig scherm gemaakt van stevig transparant vinyl film. Kan perfect worden ingezet in winkels, showrooms en kantoren als transparante afscherming die bescherming biedt tegen bijvoorbeeld niesdruppels en stof en draagt bij aan een veilig gevoel. Het vinyl film materiaal is makkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een desinfecterende spray. Keuze uit diverse afmetingen.

De roll-up banner is snel opgezet en op te bergen door het zelfoprollende mechanisme. Geleverd inclusief opbergtas.

Meer details

€ 39,00

excl. btw

Meer informatie

Diversen formaten: 85x200cm, 100x200cm en 120x200cm worden vaak gebruikt gebruikt bij kapperszaken, restaurants, winkels, beautysalons, vakantieparken, fysiotherapeuten, tandartsen, dokterpraktijken, markten, horeca, nagelsalons, gemeenten,

Ben jij op zoek naar een goede manier om je horecagelegenheid, kantoor of winkel corona proof  te maken en voor de 1,5 meter samenleving? Dan raden wij je aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij onze internetshop. We zijn toonaangevend op het gebied van het maken van horecaschermen en andere preventiematerialen. We vinden het heel belangrijk om jou een home made product te bieden dat van hoge kwaliteit is, zodat jij, je personeel en klanten optimaal beschermt zijn. Een van de meest populaire producten preventiematerialen is een horecascherm, winkelscherm, kantoorscherm. Een hoogwaardig home made geproduceerd product dat iedereen de beste bescherming biedt.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...