Mondkapjes niet medisch wit, Per stuk verpakt, 3-laags

M6711-W

Nieuw product

Apart verpakt, verkocht per stuk. Verpakking is zonder opdruk van your logo company.

Deze mondkapjes zijn niet medisch en perfect te gebruiken in openbaar vervoer(bus, tram, trein, metro en pond) en openbare ruimtes ter bescherming tegen het coronavirus(covid-19).

Gelaatsmasker met equivalent aan chirurgisch masker type IIR, gecertificeerd door INTERTEK en SGS geaccrediteerde laboratoria

Hygiënisch drielaags masker met hittebestendige afwerking, elastische sluiting en aanpasbare neusclip voor een strakke pasvorm. Buiten- en binnenlagen van Non-Woven (polypropyleen). Tussenlaag in Meltblown (samengesteld uit 90% polypropyleen en 10% viscose).

Gelaatsmasker met equivalent aan chirurgisch masker type IIR, gecertificeerd door INTERTEK en SGS geaccrediteerde laboratoria, met resultaten van bacteriële filtratie efficiëntie (BFE) ≥ 98% en ademend vermogen (pa/cm2) < 60, volgens de norm EN 14683:2019+AC:2019.

Niet herbruikbaar.
Latexvrij

3 Lagen. Buitenzijde 1: Non-Woven (Polypropyleen) Middelste Laag: (90% Polypropyleen/ 10% Viscose). Buitenzijde 2: Non-Woven (Polypropyleen)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 0,49

excl. btw

Meer informatie

Gebruiksaanwijzing:
Zet de gekleurde kant van het masker naar buiten, bedek neus en mond, hang de lussen aan het oor en maak de neusbrug passend. Trek het masker naar beneden om de kin te bedekken.
Voorzorgsmaatregelen:
1. Dit product is voor eenmalig gebruik en het is niet toegestaan het opnieuw te gebruiken.
2. Gooi het mondmasker na gebruik niet willekeurig weg, maar werp het in een speciaal hiervoor bestemde afvalbak.
Opslag condities:
Moet op een koele, droge plaats worden bewaard en uit de buurt van warmtebronnen worden gehouden, vermijd direct zonlicht.

voor in trein bus metro tram taxi vliegtuig open baar vervoer